Startovací balíčky za opravdu výhodné ceny

Rozhodli jste se vstoupit do světa esenciálních olejů doTERRA? Jsem za to moc ráda a ještě radši Vám budu na Vaší cestě průvodcem i podporou.

Jak si vytvořit svůj doTERRA účet a získat k tomu mou podporu se dozvíte zde, věděli jste ale, že vytvořením svého doTERRA účtu se dostáváte k jedné velké výhodě, a to koupi doTERRA registračního balíčku, který zahrnuje to nej z nabídky esenciálních olejů za speciální ceny, kdy oproti ceně olejů prodávaných samostatně můžete ušetřit až téměř 5 000 Kč!

Během procesu založení Vašeho doTERRA účtu si budete moci mimo jiné vybrat z několika registračních balíčků za velmi výhodnou cenu.

Za sebe mohu doporučit především tyto:

HOME ESSENTIALS KIT

Tento balíček jednoznačně doporučuji, získáte díky němu 10 olejů, díky kterým si poradíte s běžnými problémy, které Vás mohou doma zaskočit. 

Balíček zahrnuje:

esenciální oleje (15 ml) Frankincense (kadidlo), Lavender (levandule), Lemon (citron), Melaleuca (čajovník), Oregano, Peppermint (máta);

směsi esenciálních olejů doTERRA Air® (15 ml), Deep Blue® (5 ml), doTERRA On Guard®( 15 ml), ZenGest® (15ml)

a Petal difuzér s knížkou o tom, jak tyto oleje používat.

Běžná cena olejů a difuzéru je cca.12 058 Kč, v rámci balíčku 272 eur.

Snímek obrazovky 2020-01-26 v 17.49.39

 

FAMILY ESSENTIALS & BEADLETS KIT 

Tento balíček obsahuje 10 esenciálních olejů a směsí a 2 druhy beadlets - malé kuličky, které mají šikovně nachystané oleje k vnitřnímu užití ve formě bonbonků, které dohromady pomohou cítit se lépe - to je to, co rodiče denně potřebují pro péči o svoji rodinu. 

Balíček zahrnuje:

Peppermint Beadlets, On Guard Beadlets

5 ml lahvičky Lavender (levandule), Lemon (citron), Peppermint (máta), Melaleuca (čajovník), Oregano (oregano), Frankincense (kadidlo), Deep Blue, doTERRA Air, DigestZen, doTERRA On Guard a knížku, která Vás provede tím, jak oleje používat. 

Běžná cena olejů je 5 534 Kč, v rámci balíčku 139,25 eur.

Snímek obrazovky 2020-01-26 v 20.05.57 

Kid's Collection Enrolment Kit

V tomto balíčku najdete 7 směsí olejů v touch verzi určené převážně pro děti. Překrásnou koženou taštičku pro olejíčky s praktickými držáčky na jednotlivé oleje.  Knížku "The doterra essentials", která Vás provede esenciálními oleji.

Brave 10ml, Thinker 10ml, Calmer 10ml, Stronger 10ml, Steady 10ml, Rescuer 10ml, Tamer 10ml

Běžná cena olejů a difuzéru je 5 310 Kč, v rámci balíčku 140 eur.

 

 

 

Balíček zakoupíte na konci procesu tvorby Vašeho účtu, který popisuji zde.

Pokud budete potřebovat s výběrem pomoct, případně hledáte jakoukoliv radu, určitě mi napište info@bedoterra.cz a společně vybereme ten správný balíček přímo pro Vás tak, abyste nakoupili to, co potřebujete, za nejvýhodnější cenu.

Přeji příjemné chvíle plné pohody a zdraví s oleji doTERRA.

Vaše Jitka Kocurová