Osobní zkušenosti s doTERRA oleji ze života

Petra B.
Mam zrovna pár dní starou, skvělou zkušenost s levandulí a peppermintem! Špatně jsem chytla pánvičku a celkem hodně jsem si popálila prst. Rychle jsem schladila studenou vodou a poté začala mazat levandulí a peppermintem (obojí naředěné kokosákem). Ze začátku jsem potírala cca po 20min. a potom dle potřeby.... Jsem za olejíčky moc ráda, protože výrazně urychlily hojení.


 

Eva S.
K esencialním olejům od doTERRY mě přivedla moje kamarádka a od prvního kontaktu a přičichnutí jsem jim propadla. Mám jich za cca 3leté období vyzkoušených mnoho. Stále mě nepřestávají překvapovat svou silou, vůní, rozsahem a účinností. Pokud bych měla vyzvednout jen jeden NEJ bez kterého si už nedovedu představit být, je to určitě směs OnGuard v jakékoli svojí podobě. Softgelové kuličky této ochranné a desinfekční směsi mám po ruce neustále.

 


 

Irena V.
Moje zkušenost s doTERRA oleji je už několikaletá a nepřestává mě stále překvapovat svou silou a účinností. Můj první příběh byl s levandulí, která mi zachránila popálené ruce. A tím to pouze začalo. Voňavá lékárnička se už stala stálou součástí naší domácnosti.


 

Marketa S.
K doteře jsem se dostala v roce 2019, bylo to zcela náhodou. A stále se do olejíčků zamilovavám. Pomohly mi s ušima, alergickými reakcemi, s lymfatickým systémem. Později jsem začala olejíčky využívat i v rámci emoci. Úžasný je jasmín a whisper. Jsou to tak nádherné vůně, že stačí přičichnout a hned mi vykouzlí úsměv na tváři. První zažitek jsem měla s olejem wild orange a ten mě dostal. Kapala jsem si ho do dlani a přišichávala. Cítila jsem se hned veseleji a uvolněně. Také jsem si ho kapala do piti. Detoxikuje. Je velmi příjemný i do difuzéru, kdy ho kombinuju s jehličím.
Co mě ještě na doteře dostává je, že olejíčky pomohly i mému pejskovi. Mam fenku stafbula. Pořád se jí dělaly zapařeniny a z toho pak mokvající mista na břišku a u genitálií. Nakapala jsem melalucu zřeďenou kokosovým olejem. Krásně se ji to zahojilo. Ještě jsem ta místa potřela zřeďenou levanduli. A kouzlo, už přes rok se tento problém neobjevil.
Jsem šťastná, že doterru znám a můžu těžit z jejich blahodárných olejíčku❤️. Je to moje srdcová záležitost


 

Marcela K.
První jsem měla možnost vyzkoušet dětská probiotika PB assist jr. Tehdy můj 5lety syn měl přes rok problémy s vyprazdňováním, se stolicí. Běhali jsme po doktorech, zkoušeli projímadla, Lactulozy a jine sirupy, kompoty aj. Můj syn neměl nikdy problém jist ovoce, zeleninu, vlákninu, sýry. Jen jsem ho musela tlačit do pití. Přesto každý den končil pláčem na toaletě, oba jsme plakali. On bolestí a já, protože strašně trpěl. Každá stolice končila takovým "porodem", při kterém se tvořily na konečníku ragády a ty pokaždé pukly o něco vic, při každé stolici. Bylo to šílené. Pak jsem dostala jednoho dne do ruky dětská probiotika, která syn dostal každý den. Navíc mu moc chutnala. A světě, ono to pomohlo! Moc za ně děkuji! 

Jinak mám také zkušenost s levanduli a peppermintem při spálení kamny. Opět můj syn, se opřel o kamna. Okamžitě přiběhl s pláčem. Pořídila jsem si cestovní klíčenku se vzorečky olejů, kterou s sebou všude vozím. Ihned jsem na postižené místo nanesla několikrát levanduli s peppermint.  Nejen že to syna přestalo pálit, ale hlavně se mu neudělal ani žádný puchýř. Zůstala jen zbarvená kůže, která po několika dnech také zmizela. 

A v těhotenství, když mi bylo nevolno, jsem vyzkoušela ZenGest 1 kapku do sklenice s vodou. Během 2minut mi bylo dobře. A stejně tak, když mám pocit, že jsem se přejedla a jsem nafouknutá, ihned mažu ZenGest na břicho. Zabírá velice rychle. Je to jeden z mnoha olejů, který musím mít neustále u sebe.


 

Jana H.
Má 5ti letá neteř byla dnes na kontrole u paní doktorky s exémem. Paní doktorka v šoku, že není možné, aby ty krémy tak rychle zabraly.
Natálka se na ní prý podívala a řekla jí, že taky ty její krémy nezabraly, ale že má modrý zázrak jménem doTERRA Yarrow Pom. Tak se ségra snažila vysvětlit čím exém mažou, pak mi dokonce volala. Paní doktorka jí totiž tvrdí, že Yarrow Pom musí obsahovat kortikoidy, jinak není možné, aby se dosáhlo takového zlepšení. Odpoledne jí mají ten modrý zázrak přinést ukázat. Nevím, co paní doktorka vyzkoumá, já jsem šťastná, že zabírá ❤️


 

Tereza K.
Tak mažeme od čtvrtka (což je 6 dní!!!!) a tady je výsledek! Olejíček Yarrow Pom je tak úspěšný, že už nám došel (opravdu malé pomáhá!!!!) a rychle objednáváme nový.

POObrázek článku

 

PŘED